AF.26.1.18.2020
AF.26.1.18.2020
Zapytanie ofertowe na przeprowadzenie kursu gastronomicznego dla 1 osoby, w związku z realizacją projektu partnerskiego pn.: „Liderzy kooperacji” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Oś. Priorytetowa II Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji, Działanie 2.5 Skuteczna pomoc społeczna
Termin składania ofert: do dnia 16.06.2020 r. do godz. 11:00.
Stan: ROZSTRZYGNIĘTO
Przedmiot zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie kursu gastronomicznego dla 1 osoby.
Po zapoznaniu się z ofertami zgłoszonymi w ramach zapytania ofertowego na przeprowadzenie kursu gastronomicznego dla 1 osoby, wybrano wykonawcę – Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr KURSOR Oddział Biała Podlaska, ul. Narutowicza 66, 21-500 Biała Podlaska. Cena złożonej oferty 2 860,00 zł brutto. Wybrana oferta spełnia wymogi formalne i merytoryczne określone w zapytaniu ofertowym nr AF.26.1.18.2020 i uzyskała najwyższą liczbę punktów.
Metryka strony